Ось родовід Ісава, він же Едом. 2Ісав узяв собі дружин з дочок ханаанських: Аду, дочку Елона хеттеянина, й Оливему, дочку Ани, сина Цивеона евеянина, 3і Васемафу, дочку Ізмаїла, сестру Наваїофа. 4Ада народила Ісаву Елифаза, Васемафа народила Рагуїла, 5Оливема народила Ієуса, Ієглома і Корея. Це сини Ісава, що народилися йому в землі Ханаанській. 6І взяв Ісав дружин своїх і синів своїх, і дочок своїх, і всіх людей дому свого, й [усі] отари свої, і всю худобу свою, і все майно своє, яке він придбав у землі Ханаанській, і пішов [Ісав] в іншу землю від лиця Якова, брата свого, 7тому що майно їх було таке велике, що вони не могли жити разом, і земля подорожування їх не вміщала їх, через безлічі отар їхніх. 8І оселився Ісав на горі Сеїр, Ісав, він же Едом.
9І ось родовід Ісава, батька ідумеїв, на горі Сеїр. 10Ось імена синів Ісава: Елифаз, син Ади, дружини Ісавової, і Рагуїл, син Васемафи, дружини Ісавової. 11У Елифаза були сини: Феман, Омар, Цефо, Гафам і Кеназ. 12Фамна ж була наложницею Елифаза, сина Ісавового, і народила Елифазу Амалика. Ось сини Ади, дружини Ісавової. 13І ось сини Рагуїла: Нахаф і Зерах, Шамма і Миза. Це сини Васемафи, дружини Ісавової. 14І ці були сини Оливеми, дочки Ани, сина Цивеонового, дружини Ісавової: вона народила Ісаву Ієуса, Ієглома і Корея. 15Ось старійшини синів Ісавових. Сини Елифаза, первістка Ісавового: старійшина Феман, старійшина Омар, старійшина Цефо, старійшина Кеназ, 16старійшина Корей, старійшина Гафам, старійшина Амалик. Ці старійшини Елифазові в землі Едома; ці сини Ади. 17Ці сини Рагуїла, сина Ісавового: старійшина Нахаф, старійшина Зерах, старійшина Шамма, старійшина Миза. Ці старійшини Рагуїлові в землі Едома; ці сини Васемафи, дружини Ісавової. 18Ці сини Оливеми, дружини Ісавової: старійшина Ієус, старійшина Ієглом, старійшина Корей. Ці старійшини Оливеми, дочки Ани, дружини Ісавової. 19Ось сини Ісава, і ось старійшини їх. Це Едом.
20Ці сини Сеїра хорреянина, що жили в землі тій: Лотан, Шовал, Цивеон, Ана, 21Дишон, Ецер і Дишан. Ці старійшини хорреїв, синів Сеїра, у землі Едома. 22Сини Лотана були: Хори і Геман; а сестра у Лотана: Фамна. 23Ці сини Шовала: Алван, Манахаф, Евал, Шефо й Онам. 24Ці сини Цивеона: Аїа й Ана. Це той Ана, що знайшов теплі води в пустелі, коли пас ослів Цивеона, батька свого. 25Ці діти Ани: Дишон і Оливема, дочка Ани. 26Ці сини Дишона: Хемдан, Ешбан, Іфран і Херан. 27Ці сини Ецера: Билган, Зааван, [Укам] і Акан. 28Ці сини Дишана: Уц і Аран. 29Ці старійшини хорреїв: старійшина Лотан, старійшина Шовал, старійшина Цивеон, старійшина Ана, 30 старійшина Дишон, старійшина Ецер, старійшина Дишан. Ось старійшини хорреїв, за старшинством їх у землі Сеїр.
31Ось царі, що царювали в землі Едома, раніше царювання царів у синів Ізраїлевих: 32царював у Едомі Бела, син Веорів, а ім’я міста його Дингава. 33І помер Бела, і зацарював після нього Іовав, син Зераха, з Восори. 34Помер Іовав, і зацарював після нього Хушам, із землі феманитян. 35І помер Хушам, і запанував після нього Гадад, син Бедадів, який переміг мадіанитян на полі Моава; ім’я міста його Авиф. 36І помер Гадад, і зацарював після нього Самла з Масреки. 37І помер Самла, і зацарював після нього Саул з Реховофа, що біля річки. 38І помер Саул, і зацарював після нього Баал-Ханан, син Ахбора. 39І помер Баал-Ханан, син Ахбора, і зацарював після нього Гадар [син Варадів]; ім’я міста його Пау; ім’я дружини його Мегетавеель, дочка Матреди, сина Мезагава.
40Ці імена старійшин Ісавових, за племенами їх, за місцями їх, за іменами їх, [за народами їх]: старійшина Фимна, старійшина Алва, старійшина Ієтеф, 41старійшина Оливема, старійшина Ела, старійшина Пинон, 42старійшина Кеназ, старійшина Феман, старійшина Мивцар, 43старійшина Магдиїл, старійшина Ірам. Ось старійшини ідумейські, за їхніми селищами, у землі володіння їх. Ось Ісав, батько ідумеїв.