Свято-Димитрівська громада Української Православної Церкви Київського Патріархату, яка діє в етнографічному комплексі «Українське село» радісно відсвяткувала свято Воскресіння Христового! «День нашого спасіння» - саме так сприймають це свято справжні християни, які визнають своїм Спасителем Ісуса Христа, і саме тому, так багато вірян зібралися разом на нічне Пасхальне богослужіння, щоб першими почути, що «Христос воскрес з мертвих».

Після пасхальної служби, протягом цілого ранку, у визначені години, навколо храму, по всій храмовій території та за її межами відбувалися освячення пасох і святкових страв. Перед кожним освяченням лунав великодній передзвін, після якого настоятель парафії прот. Богдан Тимошенко виголошував святкову й повчальну проповідь, служив пасхальний молебень з молитвами на освячення і окроплював кожного, хто прийшов на свято Воскресіння.

Свято-Димитрівська громада бажає всім, хто шукає Бога знайти Його в Ісусі Христі - нашому Спасителі, Який Своєю смертю і воскресінням з мертвих падарував всьому людству вічне життя з Богом!

Христос воскрес!

 

Великодні дзвони і одна з пасхальних проповідей настоятеля: