Анонс онлайн-богослужіння в день ВЕЛИКОДНЯ в Храм св. вмч. Димитрія Солунського з ІНСТРУКЦІЄЮ для ОНЛАЙН ОСВЯЧЕННЯ ВДОМА!

Цю мить, коли перше "Христос воскрес!", яке через тремтіння та сльози з очей, пролунає серед пташиного нічного співу – чекаш весь рік! Чекаєш, щоб відповісти "Воістину воскрес!", чекаєш немов винагороду, або ж надію, або як спасіння! Адже воно – Воскресіння Христове і є нашим спасінням!
Цьогоріч ми НЕ закликаємо Вас прийти до улюблених храмів, а відчути цю мить – перемоги життя над смертю, у своїх домівках серед найближчих людей!
Тож, з великою любов'ю запрошую всіх на Великоднє богослужіння, яке проходитиме в онлайн трансляції в якій ми всі об’єднаємося в пасхальній радості!

ВОСКРЕСІННЯ ХРИСТОВЕ, ПАСХА, ВЕЛИКДЕНЬ:
– початок Пасхального богослужіння (опівнічна, рання, літургія, онлайн освячення) о 23:30, 18 квітня – пряма трансляція – https://youtu.be/1dfJFm0BLIw;
– ОНЛАЙН ОСВЯЧЕННЯ ПАСОК І СВЯТКОВИХ СТРАВ в кінці літургії – приблизно о 2:30, 19 квітня – https://youtu.be/1dfJFm0BLIw.

УСІ ЗАЛИШАЄМОСЯ ВДОМА і молимося, освячуємо та святкуємо через сучасні засоби зв'язку! Колективних освяченнь пасок біля храму НЕ БУДЕ! Паски і святкові страви будуть освячені ВАМИ ОСОБИСТО після молитви священнослужителів у кінці святкових служб, які лунатимуть з усіх телевізорів та стрімів.

ІНСТРУКЦІЯ МОЛІННЯ і ОСВЯЧЕННЯ ПАСОК ОНЛАЙН:
1. Вдома з родиною ви молитеся переглядаючи пряму трансляцію богослужіння. Біля екрану поставте ікони, свічку, св. Воду. Поводьтесь немов ви знаходитеся у храмі;
2. В кінці літургії, після того, як священнослужитель прочитає молитву на освячення пасок і страв, в той момент, коли він окроплюватиме паски в храмі, ви окропите свої паски і страви свяченою Водою, яка є у вас вдома.
І ВСЕ – паски і страви будуть освяченні! Адже Бог – є ДУХ і для Нього немає жодних фізичних перешкод.

ЗАПИСКИ на молитву за ЗДОРОВ'Я і СПОКІЙ на Пасхальне богослужіння подавайте в коментарях цього посту.
Для добровільних пожертв, які не є обов'язковими, однак важливими для продовження служіння Богу, Вам і Україні:
ПриватБанк 4731 2196 1021 9945 Богдан Тимошенко.
Як завжди – молимося за всіх незважаючи на пожертви!

БОГ ВАС БЕРЕГТИМЕ І ЛЮБИТИМЕ, ЯКЩО ВИ, ДОТРИМУЮЧИСЬ САМОІЗОЛЯЦІЇ, БУДЕТЕ БЕРЕГТИ ЖИТТЯ ОДИН ОДНОГО, ЩОБ НЕВДОВЗІ ЗНОВУ ОБНЯТИСЯ В ПАСХАЛЬНІЙ РАДОСТІ І ВЕЛИКОДНІЙ ЛЮБОВІ!