Дорогі брати і сестри! Вітаю вас з чималим досягненням нашої молодої громади – 400-тим хрещенням в нашому храмі! Цим ювілейним похресником став Артем Дзюба. Одночас, вітаємо і його сестричку Іринку, що розпочала п’яту сотню наших новоохрещених парафіян.

Всього за 3 роки чотири сотні діточок і дорослих приєдналися до громадян Неба, до вибраного народу Божого, покликаного на спасіння. Вони є парафіянами нашої громади та засвідчують своє членство причастям Святих Таїн Божих.

Щонеділі усе більше і більше батьків приводять своїх діточок на Святе Причастя, чим змалечку прилучають свою малечу до Джерела безкінечної Благодаті Божої. Я щиро вдячний усім батькам, що хрестили у нашому храмі своїх дітей, за те, що послухалися до закликів Церкви про необхідність і важливість Святого Причастя і регулярно причащають юних християн. З досвіду знаю і вірю, що ті діти, які виростають в храмі Божому і регулярно споживають Його Тіло і Кров, виростуть справжніми дітьми Божими, щирими християнами і українцями, за що ми - парафіяни Свято-Димитрівського храму молимося кожного Богослужіння.

Многії і благії літа усім новохрещеним парафіянам і усій нашій громаді!

Настоятель храму митр. прот. Богдан Тимошенко