Священство Свято-Димитрівської громади поповнилося священиком. Другим священиком громади став о. Олександр Тимошенко, який є старшим сином настоятеля храму прот. Богдана Тимошенка. Відповідний указ вручив Предстоятель Православної Церкви України Блаженнійший Епіфаній, який і висвятив о. Олександра у пресвітери 14 січня 2019 р.Б. Це була перша священича хіротонія Блаженнійшого після обрання його на престіл Київської Митрополичої кафедри автокефальної Церкви. 

Киянин священик Олександр є студентом магістратури (5 курс) Київської Православної Богословської Академії, де отримав духовну та пастирську освіту його батько. 

Громада храму щиросердечно вітає нововисвяченого отця Олександра з призначенням в клір нашої громади! Бажаємо, щоб Господь Бог допоміг молодому священику стати гідним й досвідченим пастирем Церкви Христової і корисним не лише в храмі св. Димитрія Солунського де він служитиме, але й для всього українського народу, беручи за приклад життя і діяльність активної Свято-Димтрівської громади та її настоятеля.

Нехай Бог благословляє Ваш пастирський шлях, отче Олександре, Мати Божа покриває Вас своїм небесним омофором, а покровитель громади – св. Димитрій підкріплює Ваші духовні сили!