Дорогі наші парафіяни!

Ми хочемо вас повідомити про тимчасове ускладнення проїзду до нашого храму з боку Києва і способи уникнути неприємних корків на цьому шляху.

 

Траса Київ-Чоп на відрізку поміж Києвом і Житомиром перебуває на інтенсивному капітальному ремонті. З чотирьохполосної  дорога звужується до двохполосної, що зазвичай спричиняє ускладнення руху автомобілів і тривалих корків. Тому ми рекомендуємо вам урахувати цей нюанс в плануванні часу на дорогу. Особливо це стосується тих парафіян, що записані на конкретний час на хрещення, вінчання.

 

Існує декілька варіантів приїхати до нас вчасно:

  1. Виїхати заздалегідь (стояння в корках може зайняти годину часу)
  2. Скористатися альтернативним і менш завантаженим маршрутом, яких є два, а саме:
  • Напрямок на Бишів (дорога Р04): від Окружної (навпроти вул. Зодчих, 24) на Софіївську Борщагівку, далі Білогородка, далі триматися головної дороги і слідкувати за вказівниками на Бишів. В с. Неграші буде поворот направо на Бузову (вказівник на повороті, тому в Неграшах не спішіть). Проїхавши все село Бузова ви виїздите на трасу Київ-Чоп, повертаєте ліворуч і через 300 метрів звертаєте праворуч на Миколаївку, перед якою "Українське село" і наш храм. Дорога на 10 км довша, зате значно вільніша від траси, що на ремонті.
  • Напрямок Гостомель (траса М07, Е373): від повороту на Пущу-Водицю повертаємо у бік Бучі (в бік посту ДАІ), ідемо увесь час по головній, після Бучі і Ворзеля буде Немішаєво. В Немішаєво, у самому початку, повертаємо ліворуч на першу дорогу, що буде, і їдемо в бік залізничного вокзалу по головній, перед вокзалом головна повертає праворуч до залізничного переїзду через який переїздимо і рухаємося головною дорогою через села Козинці, Хмільна, Миколаївка. Відразу після Миколаївки наш храм. Дорога на 20 км довша, але й найвільніша.

 

Сподіваємося, що пряму дорогу до нас відремонтують якнайшвидше (до Евро-2012 мають закінчити) і дорога до нас буде дуже комфортною і швидкою, адже ті ділянки траси, що після Житомира, є європейського рівня якості. Та, наразі, трішки доведеться потерпіти і виїздити заздалегідь або добиратися альтернативним маршрутом.

 

Стосовно пасхальної ночі і пасхального ранку, думаємо, що корків на трасі не буде. Тож їдьте нею. А якщо й спізнетеся - отець Богдан вас дочекається і окропить усіх!

Раді вас чекатимемо!