Дорогі брати і сестри громади Храм св. вмч. Димитрія Солунського!
Оголошуюємо про запровадження ПРЯМИХ ТРАНСЛЯЦІЙ з богослужінь нашого храму! Завдяки вашій фінансовій підтримці ми це зробили, і у першій же трансляції помолися за всіх жертводавців і їхні родини – щиро вам дякуємо! Тепер люди з зони ризику, які неодмінно повинні перебувати вдома, не будуть скривджені браком спільної і одночасної молитви з рідною громадою.

Для того, щоб дивитися і слідкувати за стрімом богослужінь підписуйтеся на Ютуб-канал нашого храму https://www.youtube.com/user/revBohdan і слідкуйте за анонсами богослужінь на ФБ сторінці настоятеля – https://www.facebook.com/oBohdanTymoshenko і сторінці храму – https://www.facebook.com/HramDymytria/. Усі богослужіння будуть транслюватися наживо і в записі.

ЗАПИСКИ ЗА ЗДОРОВ'Я І ЗА УПОКІЙ подавайте в коментарях ФейсБук-сторінки настоятеля або храму.

ПОЖЕРТВА НА КАРТКУ. Церкві, яка живе виключно з добровільних пожертв, в умовах малої кількості парафіян на богослужіннях, буде надзвичайно складно забезпечити свою життєдіяльність. Тож ми вимушені Вас просити по можливості допомагати. Підкреслюємо, що пожертва ДОБРОВІЛЬНА, а якщо ви не можете пожертвувати, то пишіть свої імена на всі богослужіння і ми ВСЕРІВНО МОЛИТЕМОСЯ ЗА ВАС!
Жертвувати можете на картку: ПриватБанк 4731 2196 1021 9945 Богдан Тимошенко.

Нехай Боже благословення буде завжди над усіма нами!