До свята Преображення Господнього храм Св. Димитрія Солунського в “Українському селі” ззовні преобразився. За рішенням настоятеля і громади було повністю оновлено зовнішнє захисне покриття храмової споруди та дзвіниці.
Храмовий комплекс був збудований о 2006 році і те декоративне покриття, яким його було пофарбовано, втратило свої захисні та естетичні здібності.

 

На кошти храму, тобто за гроші які жертвують парафіяни під час богослужінь і з продажу свічок, було закуплено 12 відер високоякісної фарби-атисептика. Завдяки вмісту натуральних олій у фарбі таке покриття буде зберігати деревину, з якої побудований увесь храм, багато років. Також, були повністю відреставровані усі двері храму (6 дубових полотен), які стали немов нові. На цю справу, яка тривала 3 тижні, було використано 24000 грн.


Перед Спасівським освячення плодів настоятель храму привітав громаду з гарною завершеною роботою і щиро подякував усім парафіянам за їхню жертовність, бо жертводавцями цієї справи стала уся громада.
Сподіваємось, що гарний і доглянутий вигляд нашого храму буде притягувати до себе все більше і більше людей, які знаходитимуть у ньому відчуття Божої присутності і Благодаті, та змінюватимуть своє життя на краще!