В день Богоявлення члени Свято-Димитрівської громади були нагороджені великою церковною нагородою - медаллю “За жертовність і любов до України”. Нагородження від імені Предстоятеля Церкви - Патріарха Філарета провів настоятель храму прот. Богдан Тимошенко, який був нагороджений цією відзнакою за номером 6 в перший день нагородження. Цією нагородою відзначаються ті особи, які своїм власним прикладом засвідчили свою любов до України, через підтримку Революції гідності та Української Армії! 

 

Нагороду отримала вся громада імені св. Димитрія Солунського, адже вона спромоглася провести волонтерську діяльність на один мільйон гривень і стати лідером серед громад Переяслав-Хмельницької і Білоцерківської єпархії (вся Київська обл.) у волонтерському русі!

З рук свого настоятеля отримали нагороду від Патріарха фундатор храму і голова Парафіяльної ради Володимир Бондаренко, Андрій Пушак і Алла Войцеховська.

Вітаємо всіх нагороджених - всю Свято-Димитрівську громаду! Нехай Господь Бог віддячить всім небайдужим українцям сторицею за їхню жертовність і любов до України!