Вже місяць, як громада Св. Димитрія Солунського УПЦ Київського Патріархату (етно-комплекс “Українське село” с. Бузова, Київщина) проводить в своєму храмі збір коштів для підтримки Української Армії. За цей час зібрано 29000 грн. Ці гроші були передані Місії Київського Патріархату на підтримку Армії і в м. Херсон (керівник - священик Сергій Чудинович). Зібрані кошти використовуються БЕЗПОСЕРЕДНЬО і НАПРЯМУ для допомоги солдатам. Закуповується військове спорядження, бронежилети, форма, оптика, та все інше, що просять і потребують військовослужбовці. 

 

Також, громада купила євхаристичний набір для здійснення Божественних Літургій вартістю - 6500 грн. на якому в польових умовах Місія здійснює Службу Божу (зі Сповіддю і Причастям) на “передовій” - військових частинах та блок-постах на межі Херсонської області та Криму. 

Божественна Літургія на "передовій".

 

Хрещення солдата.

 


Від імені солдат і офіцерів ЗС України, які реально відчувають опіку і підтримку українського Народу і Церкви, хочемо подякувати всім жертводавцям, які не залишаються осторонь тих потреб, які допоможуть захистити нашу Державність. Нехай ваша підтримка забезпечить спокій на всій Україні, а Господь Бог віддячить вам за вашу жертовність здоров’ям, добробутом та миром!

 

Хочеш допомогти - приєднуйся! Кошти збираються в спеціальну карнавку “Збір коштів для Армії”, яка знаходиться в храмі Св. Димитрія Солунського (храм відчинено у п’ятницю, суботу, неділю та всі вихідні з 10:00 до 18:00). Або ж телефонуйте настоятелю храму отцю Богдану - 050-414-20-25.

Гроші переславі від нашої громади.