Вперше на Трійцю наш Храм св. вмч. Димитрія Солунського не був переповнений, але пройшла дуже гарна і щира Служба Божа!

20 парафіян молилися у храмі, а 40 на подвір’ї де працює зовнішнє озвучування. Стільки ж молилися вдома переглядаючи онлайн трансляцію. Для Зелених свят – це небагато, але для карантинного сьогодення – це чимало!

В нашій громаді дотримуються усіх карантинних заходів і вимог: 1 особа на 5 м.кв.; обов’язкова дезінфекція рук при вході і носіння масок парафіянами (священнослужителям дозволено бути без масок, але ми їх вдягаємо під час таїнств де є місце тіснішого за півтора метри контакту); Сповідь чином Загальної сповіді (без контакту з духівником); Причастя – у руки; примусова вентиляція приміщення храму і дезінфекція поверхонь до і опісля богослужіння. Усе, щоб не стати причиною страждань ближнього!

Від духовенства громади хочемо подякувати всім нашим парафіянам, які під час часу повної самоізоляції проявили любов, вірність і підтримку нашої дружньої громади, і не покинули її ні на мить! В любові і єдності – сила, про що яскраво свідчить Всевишній – Бог Отець, Бог Син і Бог Дух Святий, Які є Єдині!