8 листопада 2017 року Божого в день пам’яті св. Димитрія Солунського ювілейне ДЕСЯТЕ ХРАМОВЕ СВЯТО одноіменної релігійної громади УПЦ Київського Патріархату в етнографічному комплексі «Українське село» на Київщині!

У 2007 році розпочалася діяльність новоствореного храму, який за декілька років здобув славу затишного й намоленого місця, наповненого відчутям Божої присутності і любові. Щороку громада відзначає своє Храмове свято в день пам’яті свого небесного покровителя - св. великомученика Димитрія Солунського в честь котрого й освячений престіл храму. Цьогоріч припадає ювілейне десяте відзначення цієї події. В цей перший ювілей громади парафію відвідає сам Предстоятель Української Православної Церкви Київського Патріархату Святійший Патріарх Філарет, який у співслужінні правлячого архієрея і свого намісника митрополита Епіфанія, та численого духовенства проведе урочисту Службу Божу.

Запрошуємо Вас, дорогі брати і сестри, парфіяни й гості, на ювілейне Храмове свято громади святого Димитрія Солунського!

Святкове богослужіння розпочнеться Божественною Літургією 8 листопада о 9:30, після якої відбудеться хресна хода з молебнем навколо храму.

Запрошуємо з Любов’ю!