На 9 вересня 2014р. на підтримку Української Армії зусиллями Свято-Димирівської громади і настоятеля храму вдалося зібрати 425772 грн. + 23071 грн. на картку. Всього - 448793 грн.

 

Велику суму коштів зібрано поза межами України. Величезна подяка нашим друзям з сонячної Каліфорнії, прохолодного Торонто та екзотичної Австралії! Українці, де б вони не жили, завжди залишаються щирими і співчутливими. Особлива подяка ВСІЙ громаді храму св. вмч. Димитрія Солунського, яку Господь благословив мені сформувати і їй служити. За ці місяці багато моїх парафіян мене здивували своєю любов’ю до України і жертовністю за-ради Перемоги! Це справжня велика родина, серед якої мені пощастило опинитися і стати її членом. Ми згуртувалися не тільки навколо Бога і Його Істини, але й навколо нашого найріднішого - України і боротьби за Правду і Свободу! Щиро дякую Богові, що ви такі у мене є! 

Нам РАЗОМ вдалося дати на озброєння і захисту наших Воїнів: 3 тепловізори, прилади нічного бачення, біноклі, дальноміри, кровоспинні засоби та багато чого іншого, у якому є така гостра необхідність і яке ми діставали величезними зусиллями з різних куточків планети. Вже неодноразово, я отримував свідчення від тих бійців, які отримали від нас прилади та ліки, що наша допомога ВЖЕ допомогла зберегти багато життів!!! Ось воно - почуття справжнього щастя і дуновіння з Царства Божого!

Дякую Богові за щирих друзів і за можливість приєднатися до святої справи! Разом ми переможемо! Вірте в це! І нехай нам Бог у цьому допоможе!

 

Хочеш приєднатися і разом допомогти конкретному бійцю і конкретному підрозділу боронити нашу Свободу - буду радий!

ПриватБанк: 5168 7420 1309 2949 (Тимошенко Богдан Борисович - священик Української Православної Церкви Київського Патріархату), або - скринька для Армії в храмі.

Прот. Богдан Тимошенко, настоятель храму.