На запрошення настоятеля храму прот. Богдана Тимошенка Блаженніший Митрополит Епіфаній 8 листопада 2019 р. очолив святкове богослужіння з нагоди пам’яті святого великомученика Димитрія Солунського.

При вході до храму предстоятеля з хлібом-сіллю та віршами зустріли діти недільної школи та численні парафіяни.

Його Блаженству співслужили: настоятель храму прот. Богдан Тимошенко, благочинний Білогородський прот. Василь Чупровський, Вишнівський благочинний прот. Михаїл Ткач, настоятель столичного храму ікони Божої Матері "Живоносне Джерело" прот. Валерій Семанцо та інше запрошене духовенство.

Наприкінці літургії Предстоятель помісної Української Православної Церкви виголосив першосвятительську проповідь, під час якої вперше оголосив про визнання автокефалії ПЦУ Олександрійським Патріархатом, про що стало відомо безпосередньо за декілька хвилин до цього.

Після святкової літургії відбувся хресний хід навколо храму. Настоятель храму подякував Блаженнішому за радісний візит та спільну молитву. А також, з рук Предстоятеля ПЦУ члени місії до Єрусалимського Патріарха отримали відзнаки в подяку за їхні зусилля в утвердженні автокефалії і віру в перемогу Правди. Блаженніший Владика також нагородив відзнаками фундатора храму, Володимира Бондаренка та постійного мецената Андрія Пушака.